Muškarac i dijete ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni oporavljaju se, kazala je dežurna liječnica KBC-a Rebro, dr. Tina Tomić Mahečić.

Galerija


U prometnoj nesreći kod naplatnih kućica Sveta Helena koja se dogodila u četvrtak navečer teško je ozlijeđen bivši teniski trener Petre Martić, 38-godišnji Daniel Dobrenov, njegova supruga i sin. Oni su u Škodi mađarskih registracija krenuli na more.

Otac i sin oporavlajju se na Rebru, a majka u Dubravi.  "Gospodin ima ozbiljne ozljede, kontuzije glave i prsnog koša te ozljede unutarnjih organa. Stabilno je i izvan životne opasnosti i u kliničkom je poboljšanju", kazala je liječnica. Dodala je da je u nedjelju pitao za suprugu i sina.

Nesreća na ulazu kod Sv. Helene (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) U stravičnoj nesreći stradao bivši trener Petre Martić, sa suprugom i sinom krenuo je na more

Nesreća na ulazu kod Sv. Helene (Foto:Davor Puklavec/PIXSELL) - 7 Policija ipak reagirala: Uhićen vozač BMW-a koji je skrivio nesreću kod naplatnih kućica Sv. Helena

"Dolazi k sebi od ozbiljnog potresa mozga. Sad već razumije što se dogodilo i da je bilo i drugih sudionika prometne nesreće i zabrinut je za svoju užu obitelj", kazala je i dodala da je zabrinut za ostale članove obitelji.

''Sin je na odjelu dječje kirurgije. Prebačen je iz jedinice intenzivnog liječenja. Po dolasku je sanirana otvorena fraktura i ozlijede glave. Osjeća se dobro, Gleda crtiće, veseo je na odjelu'', rekla je dr. Tomić Mahečić.

"Oboje su izvan životne opasnosti. Prema dosadašnjem tijeku oporavka, nadam se da će sve dobro završiti", dodala je. U posjet su im stigli članovi uže obitelji koji su doputovali iz Australije.

Mama je u kliničkom poboljšanju. Ima ozlijede glave i kralješnice i još je u jedinici intenzivnog liječenja, ali pretpostavlja se da će biti bolje, izvijestila je rekla je dr. Tomić Mahečić.

Za sada nema mogućnosti da se ozlijeđena obitelj i fizički vidi. Supruga i majka dvojice ozlijeđenih koji su u KBC-u Rebro je u drugoj bolnici.