Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Patrik Macek/Pixsell

Prilikom pojačanog postupanja policijskih službenika po suzbijanju nezakonitih migracija, ozlijeđen je strani državljanin te policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja


Istarska policija javlja kako je "prilikom pojačanog postupanja" zbog suzbijanja nezakonitih migracija, danas oko 12:20 u okolici Momjana ozlijeđen strani državljanin.

Vezani članci U Rogotinu ubijen 29-godišnji mladić Strava kod Ploča: U obiteljskoj kući ubijen 29-godišnji mladić, uhićena dvojica muškaraca Očevid, ilustracija Pijan se kod mještana raspitivao za smjer: Umjesto u Brinje kombi pun migranata dovezao u – Dobrinj

Kažu da su stranca zatekli kako kombijem prevozi više nezakonitih migranata. Dao se u bijeg. U policiji dodaju da je ozlijeđen vatrenim oružjem. 

"Prevezen je u Opću bolnicu Pula te još nije poznata težina njegovih ozljeda. Na mjestu događaja provodi se očevid, a glavni ravnatelj policije uputio je u PU istarsku stručni tim Ravnateljstva policije i Službe za unutarnju kontrolu kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", kažu u policiji.