Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju se okolnosti

Vozio kombi s migrantima i bježao policiji: Upucanog krijumčara prebacili u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom pojačanog postupanja policijskih službenika po suzbijanju nezakonitih migracija, ozlijeđen je strani državljanin te policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja

Istarska policija javlja kako je "prilikom pojačanog postupanja" zbog suzbijanja nezakonitih migracija, danas oko 12:20 u okolici Momjana ozlijeđen strani državljanin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Kažu da su stranca zatekli kako kombijem prevozi više nezakonitih migranata. Dao se u bijeg. U policiji dodaju da je ozlijeđen vatrenim oružjem. 

"Prevezen je u Opću bolnicu Pula te još nije poznata težina njegovih ozljeda. Na mjestu događaja provodi se očevid, a glavni ravnatelj policije uputio je u PU istarsku stručni tim Ravnateljstva policije i Službe za unutarnju kontrolu kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja", kažu u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene