Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

Htjela prekinuti vezu s 40-godišnjakom, a on ju potom udarao šakama, čupao za kosu, bacio na tlo i prijetio

Nasilje nad ženama i dalje ogroman problem - 5
Nasilje nad ženama i dalje ogroman problem - 5 Foto: DNEVNIK.hr
Muškarcu je određen istražni zatvor nakon što je prijetio i tukao djevojku jer je od njega zatražila prekid veze.

Postoji sumnja da je 40-godišnjak 26. veljače oko 20 sati na riječkom području tijekom upravljanja vozilom u kojem je bila oštećenica prijetio žrtvi i ozlijedio ju.

Naime, nakon što je djevojka od 40-godišnjaka zatražila prekid njihove veze, on ju je nezadovoljan zahtjevom čupao za kosu, udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti

Zatim je zaustavio vozilo, izvukao žrtvu, bacio ju na tlo i udarao uz ponavljanje prijetnji. ''Opisano osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenice osjećaj straha i životne ugroženosti'', priopćili su iz DORH-a.

Pročitajte i ovo HNK BEZ PREMIJERA I PREDSJEDNIKA Komemoracija povodom smrti Milana Bandića: "Obilježio je našu suvremenu povijest, postao je najveći nakon Franje Tuđmana"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŠTETA OD 500 KUNA Dolazi sibirska zima, a mi ne znamo? Provalio u kuću, 89-godišnjakinji skinuo i ukrao radijatore

Sudac istrage prihvatio je prijedlog riječkog Općinskog državnog odvjetništva te osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene