Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ovom su čovjeku sinoć ubijeni sin i majka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u Velikoj Veterničkoj pronađena su tijela 16- godišnjeg unuka Gorana Hudića, koji inače živi sa svojim roditeljima, i njegove bake, 62-godišnje Cilike Hudić, dok je treće tijelo susjeda 63-godišnjeg Franje Kosa pronađeno u kući nekoliko stotina metara dalje.

Kos je pronađen s metkom u glavi u nožem zabodenim u grlo.
Još jedna je osoba, doznaje se neslužbeno, ranjena. Radi se o muškarcu koji je u vrijeme počinjenja zločina bio u alkoholiziranom stanju pa se sjeća samo toga da je napadač bio visok.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Slika nije dostupna Ozljede opasne po život Sa 2,28 promila u krvi otac pokušao nožem ubiti sina

>> Benko: Tragamo za više osoba, među njima je i Korade

>> Uzbuna u policiji: Četvero mrtvih, Korade u bijegu 'naoružan i opasan'

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu Mirko Klinžić potvrdio je da je najvjerojatnije riječ o ubojstvima.

- Bio sam jučer navečer ovdje s majkom i sinom, sve je bilo u redu, zafrkavali smo se, rekao je našoj ekipi šokirani Goranov otac i Cilikin sin Darko, koji je, razumljivo, bio pod jakim sedativima.

Obitelj Hudić susjedi opisuju biranim riječima.

- Ne znam što bih vam rekao. Za njih imam samo najljepše riječi, rekao je je jedan susjed Cilike Hudić.

- Išla sam kod nje na kavu, kao i svakog jutra. Ušla sam unutra i vidjela krv, Goran je ležao u hodniku, a Cilika u sobi. Odmah sam otišla kod susjeda, on je ušao unutra, kaže da je bila potpuno gola, ispričala je susjeda koja je pronašla tijela bake i unuka. 

Inače, na mjestima zločina pronađeno je pet čahura, a kako se radi o čahurama iz istog kalibra, policija pretpostavlja da su ubojstva počinjena iz istog oružja te je vjerojatno i ubojica isti.

Policija još prikuplja informacije na terenu i provodi intenzivnu potragu za ubojicom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene