Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benko: Tragamo za više osoba, među njima je i Korade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj policije Marijan Benko u ekskluzivnom je razgovoru za Novu TV u emisiji '10 do 8', rekao kako je prerano iznositi detalje o ubojstvima u Zagorju pred javnost jer istraga traje, no dodao je kako policija traga za više osoba, a Korade je jedna od njih.

Zločini koji su šokirali Zagorje digli su na noge policiju u cijeloj zemlji, a angažirane su i elitne postrojbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teme iz '10 do 8' u redovnom dijelu Dnevnika Nove TV Slika nije dostupna Hrvatska dobiva privatni zatvor?

- Imamo 300 policajaca u užem području zločina, no povećana je aktivnost policije diljem Hrvatske. Također, angažirani su svi ljudski potencijali i tehnički resursi, tvrdi Benko.

Benko u ovoj fazi istrage nije želio komentirati jesu li ubojstva u Velikoj Veterničkoj i Vitešincu povezana, što se nagađa u medijima s obzirom da su mjesta zločina vrlo blizu.

- O motivima je još rano nagađati, izuzeti materijal s mjesta zločina odnesen je u Centar za kriminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' u Zagrebu i nakon toga znat ćemo više, rekao je Benko i dodao da nagađanja o tome kako je djevojka Davora Petriša, ubijenog u klijeti u Vitešincu, pronađena vezana i razodjevena u Zagrebu, prema njegovim saznanjima, dezinformacija, odnosno da ništa takvo nije prijavljeno.

Više o svemu u video dodatku, u kojem su, uz Marijana Benka, gostovali Marijan Kraljević King, stručnjak za sigurnost, i susjeda koja je pronašla tijela nesretnih Gorana i Cilike Hudić u Velikoj Veterničkoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene