Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznavala ih je

Otmica u Zagrebu: Ugurali djevojku (26) u auto zbog duga njenog dečka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otmičari su djevojku od ranije poznavali. Došli su na njenu adresu i pozvali je da izađe iz kuće i pođe s njima. Policija je dojavu o otmici dobila od građanke.

Dvojica mladića u ponedjeljak su u zagrebačkoj Ilici otela djevojku koju su od ranije poznavali. Policija je dojavu o nasilnom uguravanju u auto dobila od građanke, a osumnjičene mladiće, stare 24 i 26 godina, pronašli su isti dan.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Istragom je utvrđeno da su se oni oko 11.25 sati dovezli na 26-godišnjakinjinu adresu i pozvali je da izađe iz kuće i pođe s njima. Kada je sjela u auto počeli su se derati na nju zbog navodnog duga njenog dečka, izvijestila je zagrebačka policija.

Oteta beba Hrvatice traži se i nakon 50 godina!

Nakon kraće vožnje djevojka je pokušala izaći iz auta u čemu ju je nasilno spriječio 24-godišnjak. Krenuli su prema Gajnicama, a djevojku su iz auta pustili kod ugostiteljskog objekta u Podsusedu.

Osumnjičeni mladići predani su pritvorskom nadzorniku i protiv njih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetnišvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene