Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otmičari su djevojku od ranije poznavali. Došli su na njenu adresu i pozvali je da izađe iz kuće i pođe s njima. Policija je dojavu o otmici dobila od građanke.


Dvojica mladića u ponedjeljak su u zagrebačkoj Ilici otela djevojku koju su od ranije poznavali. Policija je dojavu o nasilnom uguravanju u auto dobila od građanke, a osumnjičene mladiće, stare 24 i 26 godina, pronašli su isti dan.

Vezani članci Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene'' Policija, ilustracija Što sve nije skrivio? Uhvaćen 19-godišnjak s poduljim popisom prometnih prekršaja, prijeti mu paprena kazna

Istragom je utvrđeno da su se oni oko 11.25 sati dovezli na 26-godišnjakinjinu adresu i pozvali je da izađe iz kuće i pođe s njima. Kada je sjela u auto počeli su se derati na nju zbog navodnog duga njenog dečka, izvijestila je zagrebačka policija.

Oteta beba Hrvatice traži se i nakon 50 godina!

Nakon kraće vožnje djevojka je pokušala izaći iz auta u čemu ju je nasilno spriječio 24-godišnjak. Krenuli su prema Gajnicama, a djevojku su iz auta pustili kod ugostiteljskog objekta u Podsusedu.

Osumnjičeni mladići predani su pritvorskom nadzorniku i protiv njih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetnišvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook