Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bregana – Lipovac

Krš i lom na autocesti: Kamion udario jednu, pa drugu, pa treću ogradu i završio u suprotnom smjeru. Naišao je drugi kamion...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion je u utorak ujutro probio ogradu na autocesti Bregana – Lipovac. Drugi kamion pokušavao je izbjeći ogradu koja je odletjela ne cestu, no ipak se zaletio u nju.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros u 4:45 na autocesti A3 Bregana – Lipovac, javlja PU brodsko-posavska. U njoj su sudjelovala dva kamiona. 

Pročitajte i ovo Vraćen dio usluga HAK-a - 1 Izvješće HAK-a Sanacija prometne nesreće obustavila promet: U dijelu zemlje zbog utrke biciklista zabrana vozila Nesreća na autocesti A3 - 17 crna statistika Ovo je jedna od najsmrtonosnijih dionica na hrvatskim autocestama: Tu su živote izgubile djevojčice iz Dalja, Toše Proeski, Lambaša...

Muškarac (30) upravljao je kamionom srpskih registracija. U jednom trenutku prešao je u traku za zaustavljanje vozila u nuždi. Udario je u ogradu sa sjeverne strane kolnika.

"Potom je u zanošenju sletio na travnatu površinu s južne strane sjeverne kolničke trake. Udario je središnju metalnu ogradu i probio je, Zatim je u nekontroliranom kretanju po južnoj kolničkoj traci udario u odbojnu ogradu s južne strane južne kolničke trake, gdje se i zaustavio ", objasnili su u policiji. 

Ograda je završila na autocesti. Muškarac (50) u kamionu makedonskih registracija pokušao je izbjeći ogradu, skrenuo je lijevo, udario u ogradu i sletio na travnatu površinu.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su vozač iz prvog kamiona i njegov suputnik (38). Imaju lakše ozljede pa su ih brzo pustili iz novogradiške bolnice. 

"Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", zaključili su u policiji.   


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene