Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpušten iz KBC-a Sestre Milosrdnice

Uhićen otac monstrum osumnjičen za ubojstvo svoje troje djece: Iz bolnice u Vrapču priveden u krim-policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac koji je u Mlinovima ubio svoje troje djece u pratnji policije prebačen je u Kliniku za psihijatriju Vrapče na daljnju obradu, doznaje Dnevnik Nove TV. Nakon što je u pratnji policije prevezen u bolnicu, ppredvečer je, objavio je Dnevnik Nove TV prevezen s psihijatrije u krim-policiju.

Otac kojeg se sumnjiči da je u zagrebačkim Mlinovima u subotu ubio svoje troje djece, a onda pokušao nauditi i sebi, uz policijsku je pratnju prebačen u Kliniku za psihijatriju u Vrapče, a u večernjim je satima priveden u krim-policiju na ispitivanje.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat? Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 10 Užas u Zagrebu Muškarac kod nasipa oštrim predmetom ubio ženu, navodno otkrio zašto je to učinio: "Unezvjereno je sjedio u travi"

Zvonimir Petrović, voditelj službe općeg kriminaliteta zagrebačke policije potvrdio je za Dnevnik Nove TV da je otac monstrum uhićen. Otkrio da će se, u slučaju da ne razumije hrvatski jezik dovoljno dobro, s obzirom na to da je riječ o austrijskom državljaninu, osigurati ispitivanje na njegovom materinjem jeziku.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina ranije je na pitanje hoće li otac troje ubijene djece, nakon otpuštanja iz KBC-a, biti smješten u psihijatrijsku bolnicu kazao kako o tome ne odlučuje policija, već to o ovisi o procjeni nadležne zdravstvene ustanove. Odvjetnik Krešimir Škarica objasnio je da postoje dvije mogućnosti.

Nezapamćenu tragediju koja je potresla Hrvatsku komentirao je i psihijatar Herman Vukšić koji kaže da ovaj slučaj institucije nisu mogle spriječiti. "Ovaj akt se može gledati kao, što mi zovemo, prošireno samoubojstvo. Čovjek diže ruku na sebe i najbližu okolinu, u ovom slučaju na svoju djecu. Njih smatra djelom svojeg psihološkog i organskog sustava te ubija i njih", objasnio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene