Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičenom za ubojstvo Mrvelja određeno zadržavanje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Govedarica, koji je osumnjičen za ubojstvo Zorana Mrvelja, jutros je ispitan u Istražnome centru zagrebačkoga Županijskog suda te mu je određeno 24-satno zadržavanje u pritvoru koje mu je na temelju istražnog zahtjeva županijskoga Državnog odvjetništva produljeno do ponedjeljka, 27. listopada.

'Sud će tada ponovno saslušati osumnjičenika i odlučiti hoće li na temelju istražnog zahtijeva pokrenuti istragu i odrediti pritvor koji može potrajati do 30 dana', izjavila je istražna sutkinja Vera Polak-Presečki. 

Pročitajte i ovo Požar u Rijeci (Foto: Marko Balen/dnevnik.hr) Ispitan Osumjičeni za izazivanje požara u prodajnom centru Elgrad pušten da se brani sa slobode Slika nije dostupna Utajio porez? Klemm: Radujem se optužnici

>> Ubojica Mrvelja priznao zločin

>> Mrvelj ubijen zbog 5000 eura

Zagrebačka policija sinoć je u Istražni centar Županijskoga suda privela 40-godišnjeg muškarca kojega tereti za teško ubojstvo Zorana Mrvelja u Gornjem Vrapču.

Osumnjičenik je navodno Mrvelju dugovao 5000 eura, zbog čega su se sastali 21. listopada prije podne u Vrbanima, nakon čega je nagovorio žrtvu da se odvezu na drugo mjesto kako bi od treće osobe preuzeo novac koji mu je dugovao. No, nakon parkiranja i kraćeg razgovora osumnjičenik je najvjerojatnije revolverom usmrtio 42-godišnjaka, koji je predvečer pronađen u mercedesu na Manterovčaku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene