Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će podnesena kaznena prijava

Osumnjičen da je teže ozlijedio policijsku službenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nakon dovršene kriminalističke istrage osumnjičila 51-godišnjaka iz Kistanja za spriječavanje službene osobe, odnosno policijskih službenika u obavljanju službene dužnosti pri čemu je teže ozlijedio policijsku službenicu i lakše njezina kolegu, objavila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Osumnjičeni je 51-godišnjak 5. studenog oko 22:45 sati na državnoj cesti D-59 u Kistanjama zatečen kako u alkoholiziranom stanju upravlja teretnim automobilom Iveco, šibenskih registracijskih oznaka te je, kako navodi policija, uporabom sile sprječavao policijske službenike u obavljanju službene radnje koju su poduzeli u okviru svojih ovlasti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

>> Vrgorac: U autu Crnogorca pronašli 15,6 kg marihuane vrijedne preko 700.000 kuna

Pri tom je teže ozlijeđena policijska službenica, dok je njezin kolega lakše ozlijeđen, ističe policija te dodaje, kako će protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu biti podnesena kaznena prijava. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene