Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uvjetna kazna

Rastavljale ih učiteljice: Žena osuđena zbog napada na školarku jer je prekinula s njezinim sinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetogodišnja žena nepravomoćno je osuđena na uvjetnu kaznu zatvora od četiri mjeseca, jer je napala malodobnu bivšu djevojku svog sedamnaestogodišnjeg sina.

Na četiri mjeseca zatvorske kazne uvjetno, u Bjelovaru je nepravomoćno osuđena četrdesetogodišnjakinja, jer je napala petnaestogodišnju učenicu i zaprijetila joj zbog prekida s njezinim sinom.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Prema navodima presude, žena je u veljači 2017. godine oko 13 sati u Bjelovaru, na nogostupu kod kafića, najprije fizički nasrnula na učenicu, a nakon što su učiteljice i ravnateljica škole spriječile daljni napad, rekla da na tome neće stati, nego da će je srediti.

Na suđenju je optužena izjavila kako je učenica skoro dvije godine bila u vezi s njezinim sedamnaestogodišnjim sinom te su stalno bili kod njih doma. Nakon prekida, djevojka je pričala da ju je njezin sin prisilio na spolne odnose i da je trudna. Tog dana htjela je s njom normalno razgovarati, ali učenica ju je odgurnula na cestu.

“Mog sina to je sve pogodilo i prestao je ići u školu, a tog dana bila sam u školi kako bih potražila savjet što učiniti. No, nisam prijetila učenici i nisam je napadala, htjela sam samo razgovarati”, navodi portal danica.hr, koji je izvijestio o presudi.

Malodobna učenica ispričala je kako je tog dana išla sa sata tjelesnog iz sportske dvorane i naletjela na majku  bivšeg dečka.

''Rekla je da će me srediti, koliko se sjećam. U ljubavnoj vezi sa sinom bila sam pet mjeseci, a kako je on bio bezobrazan i bez razloga se derao na mene, tu sam vezu prekinula što on nije htio prihvatiti, pa je i nakon toga nazivao mene i moje roditelje, prijetio mi”, ispričala je učenica na suđenju.

Učiteljice su na ročištu također potvrdile kako su se optužena majka i učenica tog dana naguravale i svađale te ih je ravnateljica škole koja se tamo zatekla, pokušala razdvojiti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene