Sudski čekić, ilustracija
Sudski čekić, ilustracija Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Četrdesetogodišnja žena nepravomoćno je osuđena na uvjetnu kaznu zatvora od četiri mjeseca, jer je napala malodobnu bivšu djevojku svog sedamnaestogodišnjeg sina.


Na četiri mjeseca zatvorske kazne uvjetno, u Bjelovaru je nepravomoćno osuđena četrdesetogodišnjakinja, jer je napala petnaestogodišnju učenicu i zaprijetila joj zbog prekida s njezinim sinom.

Vezani članci Boris Milošević Boris Milošević osudio napad na mladića zbog Škorine pjesme: ''Nadam se da će biti primjereno kažnjeni'' Nasilje nad ženom, ilustracija Nalio se rakije pa maltretirao djevojku. Ničega se ne sjeća: "Rekao mi je - 'nećeš živa izaći odavde'"

Prema navodima presude, žena je u veljači 2017. godine oko 13 sati u Bjelovaru, na nogostupu kod kafića, najprije fizički nasrnula na učenicu, a nakon što su učiteljice i ravnateljica škole spriječile daljni napad, rekla da na tome neće stati, nego da će je srediti.

Na suđenju je optužena izjavila kako je učenica skoro dvije godine bila u vezi s njezinim sedamnaestogodišnjim sinom te su stalno bili kod njih doma. Nakon prekida, djevojka je pričala da ju je njezin sin prisilio na spolne odnose i da je trudna. Tog dana htjela je s njom normalno razgovarati, ali učenica ju je odgurnula na cestu.

“Mog sina to je sve pogodilo i prestao je ići u školu, a tog dana bila sam u školi kako bih potražila savjet što učiniti. No, nisam prijetila učenici i nisam je napadala, htjela sam samo razgovarati”, navodi portal danica.hr, koji je izvijestio o presudi.

Malodobna učenica ispričala je kako je tog dana išla sa sata tjelesnog iz sportske dvorane i naletjela na majku  bivšeg dečka.

''Rekla je da će me srediti, koliko se sjećam. U ljubavnoj vezi sa sinom bila sam pet mjeseci, a kako je on bio bezobrazan i bez razloga se derao na mene, tu sam vezu prekinula što on nije htio prihvatiti, pa je i nakon toga nazivao mene i moje roditelje, prijetio mi”, ispričala je učenica na suđenju.

Učiteljice su na ročištu također potvrdile kako su se optužena majka i učenica tog dana naguravale i svađale te ih je ravnateljica škole koja se tamo zatekla, pokušala razdvojiti.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju