Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu zbog gospodarskog kriminala protiv 59-godišnjeg Splićanina osumnjičenog da je tvrtku Viadukt oštetio za više od od 14 milijuna kuna.


Istragom je utvrđeno da je 59-godišnjak, kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Splita, s Viaduktom ugovorio posao o izgradnji željezne armature za dionicu auto-ceste Dugopolje-Vrgorac.

Vezani članci Hitna pomoć/ilustracija (Foto:Ivo Čagalj/Pixsell) Splitu prijeti kolaps: "Ovako nije bilo ni u vrijeme rata. Ako ovo ne stane bujati doći će trenutak kada više nećemo moći raditi!" Prosvjed stanara Bačvica zbog regulacije prometa kod trajektne luke (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Veliki prosvjed Splićana: "Da je ego manji, grešku biste odavno priznali"

Za gradnju željezne armature od Viadukta je dobio čekove i mjenicu kao osiguranje, no posao nije obavio dok je mjenicu založio, a čekove kod banke naplatio.

Uhićen zbog krađe kojom je ZAUSTAVIO željeznički promet

Time je Viadukt koji je u izvođenju radova na navedenoj dionice ceste auto-ceste Dugopolje-Vrgorac, oštetio za više od 14 milijuna kuna.
Nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeto Posebno izvješće, izvijestila je splitska policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook