Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oštetila T-mobile za 277 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija kazneno je prijavila direktoricu zagrebačkog poduzeća Beatitis zbog sumnje da je nepodmirenjem troškova telefonske pretplate i razgovora, telekomunikacijsku tvrtku T-mobile oštetila za 277 tisuća kuna.

Policija je danas izvijestila kako je 27-godišnjakinja sredinom kolovoza 2005. s T-mobileom u ime svoje tvrtke zasnovala pretplatnički odnos za 64 mobilne telefonske linije na razdoblje od najmanje dvije godine, čime se obvezala da će za navedene usluge podmirivati troškove mjesečnih pretplata i razgovora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Linije su joj nedugo potom i uključene te ih je ona koristila do
kraja rujna 2005. do kada je napravila trošak od gotovo 20 tisuća kuna, a kako nije platila račun linije su joj isključene.

Početkom prošle godine ispostavljen joj je račun za preostale mjesečne pretplate za razdoblje na koje je zasnovala pretplatnički odnos, i to u iznosu od 257 tisuća kuna, što ona također nije platila.

Policija je protiv nje podnijela posebno izvješće zagrebačkom
Općinskom državnom odvjetništvu koje ju je kazneno prijavilo za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene