Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica u Splitu

Ostavio goveda na ispaši pa jedan od bikova odšetao do ceste. Udario ga je automobil, poginuo vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv 43-godišnjaka zbog ugrožavanja prometa.

Državno odvjetništvo 43-godišnjaku na teret stavlja da je u jutarnjim satima 18. rujna 2018. na području Županije splitsko-dalmatinske ostavio svoje stado goveda bez nadzora u slobodnoj ispaši.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Obavljen očevid FOTO Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali, policija traži svjedoke Ilustracija Traže se očevici Tragična prometna nesreća između Trogira i Splita: Od posljedica sudara automobila i motocikla jedna osoba preminula

Pritom nije poduzeo sve mjere da stado ne iziđe na cestu bez nadzora. Oko 19:20 jedan je od bikova iz stada izašao je bez nadzora na državnu cestu D-56 u mjestu Konjsko i prepriječio put vozilu marke VW Golf.

Golfom je istočnom prometnom trakom iz smjera juga u smjeru sjevera upravljao 71-godišnjak.

Došlo je do sudara prednjeg dijela vozila i životinje, uslijed čega je 71-godišnjak izgubio nadzor nad vozilom i sletio na zemljano-makadamsko-kamenitu površinu, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Vozač osobnog automobila zadobio je teške i po život opasne ozljede od kojih je zbog razdora aorte unutar srčane vreće preminuo na mjestu nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene