Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijen lanac dilera

Osječki diler pao s 3,7 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija će kazneno prijaviti četvoricu osumnjičenika za zlouporabu droga, a kod jednog od njih našla je više od 3,7 kilograma marihuane.

Utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak s čepinskog područja prodavao marihuanu 26-godišnjaku iz Baranje te da je posredovanjem 25-godišnjaka, također s čepinskog područja, marihuana prodavana i 23-godišnjaku na području Semeljaca.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... James White James White Uhvaćen jedan od najtraženijih kriminalaca i vođa međunarodne bande: Zaradio oko 150 milijuna eura, tražili ga diljem svijeta

>>  Policija pronašla 4 kg marihuane kod vozača bez vozačke

Pretragama dviju obiteljskih kuća te vozila kojim se koristi 34-godišnji osumnjičenik ukupno je pronađeno više od 3,7 kilograma marihuane. Pronađen je i pribor za uzgoj marihuane, automatska puška, oko 300 komada raznog streljiva, desetak okvira za automatsku pušku, te prometni znakovi, reflektirajući stupci i poljski zahod, koji su, kako se sumnja, ukradeni s obližnje autoceste. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene