Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija će kazneno prijaviti četvoricu osumnjičenika za zlouporabu droga, a kod jednog od njih našla je više od 3,7 kilograma marihuane.


Utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak s čepinskog područja prodavao marihuanu 26-godišnjaku iz Baranje te da je posredovanjem 25-godišnjaka, također s čepinskog područja, marihuana prodavana i 23-godišnjaku na području Semeljaca.

Vezani članci U Opuzenu zaplijenjeno 73kg kokaina - 2 Istražni zatvor za dilere kokaina pronađenog u bananama kod Opuzena, o jednom od osumnjičenih se oglasio HDZ Policija zaplijenila kokain Policija otkrila detalje zapljene kokaina vrijednog više desetaka milijuna kuna, objavili i video akcije: "Dvojica su vadila drogu, treći je čuvao stražu"

>>  Policija pronašla 4 kg marihuane kod vozača bez vozačke

Pretragama dviju obiteljskih kuća te vozila kojim se koristi 34-godišnji osumnjičenik ukupno je pronađeno više od 3,7 kilograma marihuane. Pronađen je i pribor za uzgoj marihuane, automatska puška, oko 300 komada raznog streljiva, desetak okvira za automatsku pušku, te prometni znakovi, reflektirajući stupci i poljski zahod, koji su, kako se sumnja, ukradeni s obližnje autoceste. (Hina)