Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeni na policiji

Osijek: Odvjetnik nasmrt izboden u svom uredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U odvjetničkom uredu u Osijeku ubijen je 63-godišnji Osječanin, čije je tijelo pronađeno u ranim jutarnjim satima, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Uz njegovo tijelo policijski službenici pronašli su i ozlijeđenoga 45-godišnjaka s područja Vinkovaca, koji je prevezen u osječki Klinički bolnički centar (KBC), kazala je glasnogovornica PU Vesna Žnidarć-Bolarić.

Dodala je i da je tijelo ubijenog 63-godišnjaka također prevezeno u osječki KBC radi obavljanja obdukcije.

S obzirom na to da su u tijeku kriminalistička istraživanja, u PU nisu željeli komentirati okolnosti u kojima se dogodilo ubojstvo. Policija je izvijestila da je pod nadzorom policijskih službenika osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Pročitajte i ovo Lucero López Maza Nasilje u Meksiku Užas na predizbornom skupu: U masovnoj pucnjavi ubijeno pet ljudi i kandidatkinja za gradonačelnicu Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem

Muškarac je ubijen najvjerojatnije nožem, a kako neslužbeno doznajemo radi se o jednom osječkom odvjetniku, a sve se dogodilo u njegovom odvjetničkom uredu. (Hina/ A.E./ A.M.)

>> Osumnjičeni za ubojstvo brata blizanca: Nisam kriv!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene