Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

66-godišnjak nožem porezao suprugu po vratu, a onda sjekirom zamahnuo prema njezinoj glavi

Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell)
Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Zbog sumnje da je lani nožem, a potom i sjekirom pokušao ubiti 66-godišnju suprugu, osječko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 66-godišnjaka.

Osječko tužiteljstvo u utorak je priopćilo kako okrivljenika tereti da je 20. listopada pošle godine, u obiteljskoj kući u Breznici Našićkoj, počinio kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva tijekom verbalne prepirke sa 66-godišnjom suprugom, koju je i ranije tijekom dugogodišnjeg braka u više navrata vrijeđao te fizički i psihički zlostavljao.

Pročitajte i ovo Policija - 3 50-godišnjak u pritvoru Pokušao ubiti muškarca u Solinu: Teško ga ozlijedio nožem i prijetio mu Ilustracija pokušaj ubojstva Podignuta optužnica: 79-godišnjak dočekao suprugu ispred crkve i pucao joj u glavu

Optužen je da je suprugu, uz prijetnju da će ju ubiti, kuhinjskim nožem porezao u predjelu desne strane vrata te da je, nakon što mu je otela nož i počela bježati iz kuće, uzeo sjekiru i sustigao ženu, uhvatio ju za vrat i zamahnuo sjekirom prema njezinoj glavi.

Ona mu se uspjela istrgnuti i pobjeći u susjednu kuću, u kojoj se sklonila od napadača.

Tužiteljstvo predlaže za optuženog produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene