Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Osijek: Usred noći buknuo požar na kući, izgorjela jedna osoba

Izgorjela kuća (Foto/Arhiva: Marko Mrkonjic/PIXSELL)
Izgorjela kuća (Foto/Arhiva: Marko Mrkonjic/PIXSELL)
Jedna osoba je smrtno stradala u požaru kuće koji je noćas, oko tri sata poslije ponoći, buknuo u Vukovarskoj ulici u Osijeku, izvijestila je osječka Javna profesionalna vatrogasna postrojba (JPVP).

Operativno dežurstvo postrojbe je u 2:47 sati zaprimilo dojavu o požaru kuće, na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca, a dolaskom na mjesto intervencije u 2:53 sati vatrogasci su zatekli požar krovišta i jedne prostorije.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Požar je u kratkom vremenu lokaliziran i stavljen pod nadzor, a prilikom gašenja vatrogasci su u prostoriji pronašli izgorenu osobu.

Nakon što je požar zaustavljen, pozvani su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Osijek - Donji Grad koji su izašli s dva vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca te ostali na raščišćavanju požarišta, izvijestili su vatrogasci. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene