Izgorjela kuća (Foto/Arhiva: Marko Mrkonjic/PIXSELL)
Izgorjela kuća (Foto/Arhiva: Marko Mrkonjic/PIXSELL)

Jedna osoba je smrtno stradala u požaru kuće koji je noćas, oko tri sata poslije ponoći, buknuo u Vukovarskoj ulici u Osijeku, izvijestila je osječka Javna profesionalna vatrogasna postrojba (JPVP).


Operativno dežurstvo postrojbe je u 2:47 sati zaprimilo dojavu o požaru kuće, na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca, a dolaskom na mjesto intervencije u 2:53 sati vatrogasci su zatekli požar krovišta i jedne prostorije.

Vezani članci Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Šokantni detalji požara u Buzinu: Pijani 42-godišnjak benzinom polio unutrašnjost kuće u kojoj ilegalno živi pa upaljačem izazvao buktinju Požar u Buzinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Drama u Zagrebu: Izbio požar na obiteljskoj kući, troje ljudi ozlijeđeno

Požar je u kratkom vremenu lokaliziran i stavljen pod nadzor, a prilikom gašenja vatrogasci su u prostoriji pronašli izgorenu osobu.

Nakon što je požar zaustavljen, pozvani su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Osijek - Donji Grad koji su izašli s dva vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca te ostali na raščišćavanju požarišta, izvijestili su vatrogasci. (Hina)