Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka na Hvaru

Oružani pljačkaši ozlijedili zaposlenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom oružane pljačke mjenjačnice na Hvaru ozlijeđena je zaposlenica.

U noći sa srijede na četvrtak u gradu Hvaru dogodila se oružana pljačka. Dva maskirana pljačkaša oko 1:20 sati zaprijetili su zaposlenici pištoljem te joj uzeli novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

>> Dva oružana prepada: U Zagrebu opljačkana pošta, u Oriovcu poslovnica Fine

Za Dnevnik hr. su kazali kako su zaposlenicu pljačkaši prilikom pljačke gurnuli, ona je pala i ozlijedila kuk. Trenutačno se nalazi u bolnici.

Pljačka se dogodila kad je 54-godišnja službenica zatvarala poslovnicu. U tom su je trenutku napala dvojica razbojnika s 'fantomkama' na glavi i gumenim rukavicama.

Zaskočili su je, gurnuli i zaprijetili joj pištoljem, a ona je pala i pljačkašima u strahu predala ključeve kasa iz kojih su ukrali novac i pobjegli.

Pri padu je žena, koja ima umjetni kuk, ozlijeđena te je primljena u splitsku bolnicu, no policija još ne zna o kakvim je ozljedamna riječ.

O pojedinostima oružane pljačke policija ne želi govoriti jer još traga za razbojnicima.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene