Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otuđili nepoznat iznos

Dva oružana prepada: U Zagrebu opljačkana pošta, u Oriovcu poslovnica Fine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 12 sati u Oriovcu je opljačkana poslovnica Fine, a sat vremena kasnije u Zagrebu su dva razbojnika opljačkala Poštu.

U 12:45 u Krešićevoj ulici u Zagrebu na Ravnicama dva su pljačkaša opljačkala poslovnicu Hrvatske pošte.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Nepoznati počinitelji, kako su rekli u PU zagrebačkoj za Dnevnik.hr, bili su naoružani te su se nakon razbojništva udaljili s mjesta događaja.

Za sada nema informacija o ozlijeđenima, a nije još ni poznato koliko su novca pljačkaši otuđili.

>> Otkriveni mladi pljačkaši koji su orobili više poslovnica za otkup zlata

Pljačka u Oriovcu

U 12.05 maskirani i naoružani razbojnici iz poslovnice Fine u Oriovcu kod Slavonskog Broda otuđili su neutvrđeni iznos novca.

 

Dvije maskirane naoružane osobe ušle su u poslovnicu Fine. Uz prijetnju oružjem razoružale su zaštitara te od zaposlenica otuđile veći novčani iznos. Treća osoba čekala ih je vani.

Udaljili su se osobnim automobilom, a policija je u obližnjoj šumi pronašla zapaljeni auto. Očevid je u tijeku, a policija traga za počiniteljima.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene