Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se čiji je pištolj

Opet odgođena presuda u slučaju Prgomet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč očekivanjima zagrebački Županijski sud odgodio je izricanje već treće po redu presude za slučaj trostrukog ubojstva u Slavonskom Brodu 2004. godine.

Sudac Zdravko Majerović odlučio je suđenje ponovno otvoriti kako bi se utvrdilo kome je pripadao pištolj kojim je ubijena jedna od žrtava. 'Želimo vidjeti je li taj pištolj registriran i na čije ime ili se radi o ilegalnom oružju. Ukoliko je registriran na nečije ime to će bitno rasvijetliti onu tamnu površinu ovog dokaznog postupka', objasnio je Majerović.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Podsjetimo, Antunu Blaževiću i Darku Vukojeviću sudi se zbog brutalnog ubojstva Gorana Begića i braće Dragana i Željka Prgometa. Nakon 7 godina i dvije srušene presude vlasnik pištolja još nije utvrđen. Takvim raspletom obitelj žrtava nije zadovoljna. 'Ja njima želim ono što su oni i meni napravili, drugo ništa. Ja poštujem sud i zakon, poštujem ovu pravnu državu, ali ako se sada kaže kako je pištolj otet, to je čista izmišljotina', rekao je Anto Prgomet, otac ubijenih Dragana i Željka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene