Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč očekivanjima zagrebački Županijski sud odgodio je izricanje već treće po redu presude za slučaj trostrukog ubojstva u Slavonskom Brodu 2004. godine.


Sudac Zdravko Majerović odlučio je suđenje ponovno otvoriti kako bi se utvrdilo kome je pripadao pištolj kojim je ubijena jedna od žrtava. 'Želimo vidjeti je li taj pištolj registriran i na čije ime ili se radi o ilegalnom oružju. Ukoliko je registriran na nečije ime to će bitno rasvijetliti onu tamnu površinu ovog dokaznog postupka', objasnio je Majerović.

Vezani članci Vozač kamiona na odmorištu kod Novske pokosio grupu ljudi - 5 Odvjetnik vozača kamiona osuđenog za nesreću u Novskoj otkrio zašto nije bio u sudnici na izricanju presude U Slavonskom Brodu riđovka ugrizla 7-godišnjeg dječaka - 2 Riđovka ugrizla dječaka (7) na dječjem igralištu: "Lopta im je pobjegla. Htio ju je pokupiti sa zemlje"

Podsjetimo, Antunu Blaževiću i Darku Vukojeviću sudi se zbog brutalnog ubojstva Gorana Begića i braće Dragana i Željka Prgometa. Nakon 7 godina i dvije srušene presude vlasnik pištolja još nije utvrđen. Takvim raspletom obitelj žrtava nije zadovoljna. 'Ja njima želim ono što su oni i meni napravili, drugo ništa. Ja poštujem sud i zakon, poštujem ovu pravnu državu, ali ako se sada kaže kako je pištolj otet, to je čista izmišljotina', rekao je Anto Prgomet, otac ubijenih Dragana i Željka.