Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Siska

Opet nesreća na pruzi: Vagoni puni rude iskliznuli s tračnica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila kod mjesta Drljače u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Čak pet vagona, teretnog vlaka koji je prevozio rudu, iskliznulo je s tračnica. Sve se dogodilo kod mjesta Drljače u općini Sunja, u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 5 Teška željeznička nesreća Sanira se pruga kod Rijeke, financijska šteta za mnoge velika: "Gradi se i privremena prometnica do mjesta nesreće"

>> Eksplodirali vagoni puni etanola: Evakuirano nekoliko stotina stanovnika

Prema prvim podacima iz PU Sisačko-moslavačke nema ozlijeđenih, Vlak je bio u kompoziciji od 20 vagona, što se točno dogodilo znat će se nakon očevida.

Iz Hrvatskih željeznica poslali su priopćenje: 'U 17.30 sati na izlasku iz kolodvora Sunja prema kolodvoru Sisak Caprag došlo je do iskliznuća pet teretnih vagona u vlasništvu Željeznica Republike Srpske. Teretni vlak vozio je na relaciji Volinja – Koprivnica, a ozlijeđenih nije bilo',

'Željeznički promet je u prekidu, a putnici se između kolodvora Sunja i Sisak Caprag prevoze autobusima zbog čega su moguća kašnjenja. Stoga se ispričavamo putnicima i molimo ih za razumijevanje', stoji u priopćenju HŽ-a i naglašavaju da se normalizacija prometa očekuje tijekom sutrašnjeg dana.

Podsjetimo, prije svega nekoliko dana na željezničkoj pruzi Zagreb-Tovarnik, nedaleko Starog Petrovog Sela, iz tračnica je iskočilo 12 praznih teretnih vagona vlaka koji je vozio od Vinkovaca prema Kutini.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene