Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ručna bomba M-52R

Erdut: Kosio travu i našao bombu pred vikendicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je kosio travu isti dan, vlasnik vikendice iz Erduta nabasao je na ručnu bombu M-52R. Uzeo ju je i odnio u policijsku postaju.

Spremnik za automatsku pušku i desetke metaka ostavio je neodgovorni Osječanin u kontejneru za skupljanje stakla na Gornjodravskoj obali. Pronašao ih je u srijedu jedan građanin i alarmirao policiju.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Sisak: U automobilu pronašli pušku, streljivo, eksploziv, ručne bombe....

Dok je kosio travu isti dan, vlasnik vikendice iz Erduta nabasao je na ručnu bombu M-52R. Uzeo ju je i odnio u policijsku postaju.

'Pozivamo i apeliramo na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji', javljaju iz PU osječko-baranjske. Mole građane i da oružje ne donose sami, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i ozljeđivanja.

'Neka nas obavijeste na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način' ističe policija.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno može informirati i na besplatni broj 0800 88 92. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene