Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U redovitome nadzoru

Sisak: Policija zaustavila automobil u kojem su bili 2 muškarca, žena ali i još nešto...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u petak u redovitome nadzoru na autocesti Zagreb-Lipovac nedaleko od Novske zaustavila osobni automobil osiječkih registarskih oznaka, ono što su pronašli šokiralo ih je.

Golema putna torba na stražnjem sjedištu automobila osječkih registarskih oznaka privukla je pozornost policajaca pri redovitome nadzoru u blizini Novske, a u njoj su pronašli oružje i eksploziv, izvijestila je danas sisačko-moslavačka policija koja je kazneno prijavila 35-godišnjeg Osječanina.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Matea Drmić - 1 Krivac je tihi ubojica Trogodišnje dijete u Osijeku hospitalizirano zbog trovanja: Doznajemo u kakvu je stanju

Zagrepčanka uhićena zbog pljačke banke iz 2012.

U pregledu automobila, po nalogu Županijskoga suda u Sisku, u torbi je pronađena automatska puška sa spremnikom i 13 komada streljiva, 200 grama eksploziva, dvije kapisle, 27 centimetara sporogorećeg štapina i dvije ručne bombe.

Policija je u petak u redovitome nadzoru na autocesti Zagreb-Lipovac nedaleko od Novske zaustavila osobni automobil osiječkih registarskih oznaka. Osim 32-godišnjeg vozača, u automobilu su bili i 35-godišnjak i 27-godišnjakinja s osječkog područja. Pozornost policije privukla je golema putna torba na stražnjem sjedištu u kojoj je pronađeno oružje. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da oružje pripada 35-godišnjaku.

Droga 'krokodil' stigla u Hrvatsku, palo pet dilera!

Izgovor kako je oružje i eksploziv vozio u Zagreb da bi ga dobrovoljno predao policiji, jer mu je to navodno u Osijeku bilo neugodno učiniti, očito nije prihvaćen. Oružje mu je oduzeto, a protiv vlasnika podnesena je kaznena prijava zbog nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene