Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je u stanu u Omišu pronašla mrtvu ženu i teško ranjenog muškarca. Sumnja se da ju je muškarac ubio zbog ljubomore iz lovačke puške pa pokušao samoubojstvo. Tragediji su navodno nazočila i njezina maloljetna djeca.


Nakon dojave građana koji su čuli pucnjavu policija je u  Vukovarskoj ulici u Omišu oko 21:30 sati pronašla tijelo 37-godišnjakinje i teško ranjenog 62-godišnjaka.

Vezani članci Njemačka policija, ilustracija Počelo suđenje ženi za koju se sumnja da je ubila svoje petero djece, prijeti joj doživotni zatvor Američka policija, ilustracija Pobornici "sudnjeg dana": Supružnici optuženi da su ubili dvoje djece i ženu

On je s teškim ozljedama lica prevezen u KBC Split, no nalazi se izvan životne opasnosti, potvrdili su nam u splitskoj policiji.

62-godišnjak je, kažu u policiji, jučer prijetio o da će počiniti samoubojstvom što je 37-godišnjakinja prijavila policiji. Policija ga je pronašla i dovezla u postaju na razgovor i oduzela mu tzv. pištolj za stoku. Nakon razgovora su ga prevezli na pregled u lokalni Dom zdravlja gdje je dobio lijekove za smirenje, a potom je ponovno prevezen u postaju. Kako nije bilo razloga za zadržavanje, pušten je kući nakon što je po njega došao prijatelj. 

Ubijena je s 62-godišnjakom bila u vezi, a neslužbeno se doznaje kako je zločin počinjen iz ljubomore jer je ubijena navodno željela prekinuti vezu. Nesretna žena iz bivšeg braka ima dvoje malodobne djece s kojima je živjela u stanu u kojem se dogodila tragedija. Policija je potvrdila kako je u stanu za vrijeme pucnjave bilo više osoba no zbog zaštite identiteta svjedoka nisu željeli reći o kome se radi. Neslužbeno se doznaje kako su djeca za vrijeme tragedije bila u stanu. Brigu o njima preuzeo je Centar za socijalnu skrb.