Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maloljetničko nasilje

Okršaj na Trešnjevci: Djevojčicu pretuklo pet maloljetnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnju djevojku koja je ozlijeđena u tučnjavi u utorak u Januševečkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci, napale su druge maloljetnice.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, do okršaja je došlo kada je jedna 15-godišnjakinja nakon svađe napala drugu nakon čega su je počele tući još 4 ostale maloljetnice, u dobi od 14 i 15 godina te još dvije od 17.

Pročitajte i ovo Bruna Papić i Jakov Aranza - 1 Što poduzeti? Djelatnici Hitne svakodnevno se nose s potencijalno opasnim situacijama: "Nasilje se događa stalno, prijetnje, ucjene, uvrede, psovke" Ivica Puljak i Bojan Ivošević presica Puljka VIDEO Objavljena snimka sukoba Ivoševića i investitora: "Nemoj se praviti glup"

Kada je 17-godišnjakinja koja se nalazila u društvu napadnute 15-godišnjakinje pokušala pomoći prijateljici i nju su počele tući i zadale su joj više udaraca.

>> Okršaj maloljetnika u Zagrebu, ozlijeđena 15-godišnja djevojka

Liječnička pomoć 15-godišnjakinji je pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a 17-godišnjakinja je zatražila liječničku pomoć kod obiteljske liječnice i utvrđene su im lakše ozljede.

'Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene maloljetnice su uz kaznenu prijavu odvedene u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu dok je protiv djeteta podnijeto posebno izvješće zagrebačkom ODO-u', stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene