Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opekotine trećeg stupnja zadobila je turistica (33) iz Južne Koreje koja se sinoć u Ogulinu na željezničkom kolodvoru popela na krov vlaka ispod električnog voda te svojim tijelom zatvorila strujni krug.


Prema policijskom izvješću državljanka Južne Koreje teško se ozlijedila jučer oko 21.50 sati na željezničkom kolodvoru u Ogulinu jer se popela na teretni vagon ispod žica električnog voda visokonaponske mreže, uslijed čega je došlo do strujnog udara i pada na tlo.

Vezani članci Dalibor Domitrović primio prijetnje (Foto: OGportal) Gradonačelnik Ogulina dobio jezive prijetnje: "Imaš dva prekrasna sina, mogao bi ostati bez njih" Slika nije dostupna Vinkovci: Dječak (11) se popeo na teretni vagon, preživio strujni udar

Ravnatelj ogulinske bolnice Nikola Cindrić rekao je da je opekotinama trećeg stupnja zahvaćeno 90 posto tijela pacijentice, te je zato prebačena u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. U vrijeme transporta bila je dobrih vitalnih funkcija, no pred njom je teška borba, rekao je Cindrić.

Stradala žena bila je dio grupe turista koji su iz Ogulina prijepodne nastavili putovanje bez nje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook