Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pri zvoncu"

Oglasili se iz restorana koji je gorio na Vrbiku: "U šoku smo. Veliko hvala vatrogascima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u poznatom zagrebačkom restoranu do pola tri noćas su gasila 24 vatrogasca. Zaposlenica koja se nagutala dima je dobro, kažu u restoranu.

"U velikom smo šoku, no svi smo živi i zdravi. Kristina nam je bila na hitnoj jer se u pokušaju gašenja vatre nadisala dima. Puštena je kući i dobro je", stoji na Facebook stranici restorana "Pri zvoncu" na zagrebačkom Vrbiku koji je planuo sinoć oko 22 sata. 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Požar su, kako doznajemo iz JVP-a Zagreb, 24 vatrogasca gasila do pola tri. Gorjela je kuhinja. 

"U kuhinji restorana u vlasništvu 58-godišnjaka, iz zasad je neutvrđenog razloga izbio je požar kuhinjske nape koji se proširio na ventilaciju koja izlazi na krovište. Požar su ugasili vatrogasci, a liječnička pomoć 45-godišnjoj zaposlenici pružena je u Klinici za plućne bolesti Jordanovac gdje je utvrđeno da nije ozlijeđena", javila je policija.

Očevid kojim će se utvrditi uzrok požara, obavit će se danas. 

"Trebat će nam tjedan, dva da saniramo štetu, ne znam još točno, do tada ne možemo raditi. Izgorio je ventilacijski sustav, ne znam zašto, pa redovito ga čisti ovlaštena firma! Očevid će pokazati.
Veliko hvala vatrogascima koji su uspjeli zaštiti kuću i inventar od vatre i našoj policiji", stoji dalje u objavi na Facebooku poznatog restorana. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene