Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Planulo prije 22 sata

Gorjelo na zagrebačkom Vrbiku: Zapalio se poznati restoran, jednu osobu odvezla hitna

Vatrogasac na kranu
Vatrogasac na kranu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Policijska traka Policijska traka Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasac na kranu Vatrogasac na kranu Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasno vozilo Vatrogasno vozilo Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatrogasci u Vrbiku Galerija 1/4 >>
U srijedu navečer izbio je požar u zagrebačkom naselju Vrbik. Gorjelo je u restoranu "Pri zvoncu", a uzrok će biti poznat nakon očevida.

"Ovdje je sve puno vatrogasaca, hitne i policije. Mislim da gori restoran, a iza je obiteljska kuća", rekla nam je čitateljica sa zagrebačkog Vrbika. 

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Slika nije dostupna "Pri zvoncu" Oglasili se iz restorana koji je gorio na Vrbiku: "U šoku smo. Veliko hvala vatrogascima"

Nešto prije 22 sata ondje je izbio požar u restoranu "Pri zvoncu". Zagrebački vatrogasci nisu htjeli otkriti više detalja, ali kako neslužbeno doznajemo, požar je izbio u kuhinji restorana. Jednu osobu odvezla je hitna pomoć. Na terenu je bilo sedam vatrogasnih vozila. 

Ured za upravljanje u hitnim situacijama izvijestio je nešto prije 23 sata da je požar lokaliziran, a na požarištu će još neko vrijeme ostati dežurati vatrogasci.

Uzrok požara bit će poznat po okončanju očevida. Na terenu su osim vatrogasaca bili i hitna, policija te djelatnici Elektre i Gradske plinare Zagreb.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene