Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obustavljena potraga za nestalom državljankom BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Višednevna potraga za državljankom BiH 72-godišnjom Stojankom Konjević, čiji je nestanak u Supetru na otoku Braču prijavljen 16. lipnja, popodne je privremeno obustavljena, a nastavit će se prikupljati podatci koji će omogućiti nastavak potrage, izvijestio je popodne Županijski centar 112 u Splitu.

Za državljankom BiH proteklih su dana tragali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja iz Splita i mjesnih vatrogasnih služba na Braču, mjesni planinari i pučanstvo.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

Do sada je bilo organizirano i helikoptersko pretraživanje područja na kojem je ta žena nestala, a u potragu su bili uključili i pripadnici ispostave Državne intervencijske postrojbe otoka Brača te po dvojica vodiča sa psima tragačima HGSS-a iz Rijeke i Karlovca, priopćio je Centar 112. 

Građani su pozvani da moguće informacije o nestaloj Stojanki Konjević dojave Policijskoj postaji u Supetru na Braču.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene