Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzo je uhićen

Objavljeni detalji drame u Imotskom: Mladić ubo oca, ozlijedio sestru i napao susjeda, koji je još uvijek u životnoj opasnosti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Objavljeni su Detalji drame u Imotskom: 18-godišnjak ubo oca, sestru porezao, najgore prošao susjed, koji je u životnoj opasnosti.

Mladić koji je sinoć nožem ubo svog 54-godišnjeg oca, 57-godišnjeg susjeda i svoju sestru je uhićen te je u petak u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za počijenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te kaznenog djela Tjelesna ozljeda.

U četvrtak nakon napada odveden je na Odjel psihijatrije KBC-a Firule, ali tamo nije zadržan, nego je vraćen policiji na daljnje postupanje.

Svi ozlijeđeni iz Imotskog su prebačeni u splitsku bolnicu, a najgore je prošao susjed 18-godišnjeg napadača, koji je nožem uboden u prsni koš i u životnoj je opasnosti.

Otac je uboden u rame, dok je mladićeva 30-godišnja sestra naknadno zatražila pomoć zbog rana nožem po ruci i ramenu, zadobila je lakše ozljede. Otac i sestra napadača su pušteni na kućnu njegu dok je susjed zadržan, potvrdila je policija u petak.

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Horor u Slavoniji: S prijateljem brutalno silovao kumovu ženu usred bijela dana, tortura je trajala satima

Sukob se zbio u kući, povod je još uvijek nepoznat, a susjed je napadnut nakon što je pokušao smiriti mladića koji je izletio iz kuće.

Policiju je o napadu izvijestio mladićev otac te ga je ona nakon sat vremena pronašla u Ulici Antuna Mihanovića u Imotskom. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene