Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objedinjene službe

Objavljen broj telefona za informacije o putnicima iz kosovskog autobusa

Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda
Izvlači se autobus koji je sletio s autoceste kod Slavonskog Broda Foto: DNEVNIK.hr
Ravnateljstvo civilne zaštite RH otvorilo je telefonsku liniju na kojoj se mogu dobiti informacije o putnicima iz kosovskog autobusa koji je jutros sletio s autoceste kod Slavonskog Broda.

Riječ je o broju na kojemu su objedinjene informacije relevantnih službi.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na Twitteru je objavio informaciju i na engleskom jeziku. 

 

Informaciju o otvaranju telefonske linije na Twitteru je podijelio i ministar zdravstva Vili Beroš.

"U mislima smo s obiteljima preminulih i ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda. Osobno mogu potvrditi da su ozlijeđeni u najboljim rukama u OB Slavonski Brod te su uz njih i veleposlanik Republike Kosovo i prevoditelj kako bismo im maksimalno olakšali ove teške trenutke. S obzirom na povećani broj poziva zbog ovog tragičnog događaja, formirali smo u OB Slavonski Brod info centar 035 201 111. Na ovom broju se objedinjuju informacije svih relevantnih službi – Stožera civilne zaštite, Policijske uprave brodsko-posavska, Hrvatskog Crvenog križa i ostalih medicinskih službi", poručio je ministar. 

 

Posjetimo, autobus je prometovao na relaciji Frankfurt-Priština. U tragičnoj nesreći smrtno je stradalo deset osoba, od kojih je devetero putnika. Ozlijeđene osobe primljene su u slavonskobrodsku bolnicu, a vozač je uhićen.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene