Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Horor u Koprivnici: Zatočio izvanbračnu suprugu, tukao je pa s njom autom namjerno sletio s ceste

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici provodi istragu protiv 34-godišnjaka zbog oduzimanja slobode, nasilja u obitelji i prijetnji. Žrtva je njegova 29-godišnja izvanbračna supruga.

U tijeku je istraga protiv 34-godišnjaka kojeg državno odvjetništvo tereti da je od siječnja 2016. do kolovoza 2022. godine često vrijeđao, omalovažavao i tukao svoju 29-godišnju izvanbračnu suprugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđena je Teta iz vrtića napala supruga - htjela ga ugristi za vrat! Napravila rusvaj u policiji: "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu" Slika nije dostupna Drama u Zagrebu Nakon svađe sa suprugom izbola ga kuhinjskim nožem pred djecom, život mu spasili liječnici

U dva navrata ju je, u prosincu 2021. i svibnju 2022. godine, nasilu ugurao i držao zatvorenu u prostoru skladišta ugostiteljskog objekta u kojem je radila.

Prijetio je smrću njoj i još jednoj osobi u više navrata. U lipnju 2021. godine, za vrijeme dok su se 34-godišnjak i njegova izvanbračna supruga vozili automobilom, prijetio joj je da će je ubiti pa je namjerno sletio autom izvan ceste.

Protiv 34-godišnjaka je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela te počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene