Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Novog Pazara

Stravična nesreća, troje mladih poginulo: Auto se zabio u autobus, policajci pretrnuli kad su vidjeli ženinu torbu

Nesreća u Novom Pazaru (Screenshot RTV Novi Pazar)
Nesreća u Novom Pazaru (Screenshot RTV Novi Pazar)
Aktualno Galerija Nesreća u Novom Pazaru (Screenshot RTV Novi Pazar) Nesreća u Novom Pazaru (Screenshot RTV Novi Pazar) +0 Nesreća u Novom Pazaru (Screenshot RTV Novi Pazar) Galerija 1/2 >>
Troje ljudi poginulo je u stravičnom sudaru koji se dogodio u ponedjeljak na magistralnoj cesti Novi Pazar – Raška kada se automobil u kojem su bile tri osobe zabio u autobus.

Poginule su sve tri osobe iz automobila koji se direktno zabio u autobus na magistralnoj cesti Novi Pazar – Raška u Srbiji.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U Hitnoj službi kazali su da su poginuli žena i dvojica muškaraca. U pitanju je bračni par, muškarac star 32 godine i njegova 27-godišnja supruga te još jedan muškarac starosti također 32 godine.

Kako saznaje Blic, bračni je par krenuo u Beograd na pregled, a kod kuće su ostavili dvoje male djece, bebu od šest mjeseci i dijete staro tri godine. Policija je na licu mjesta u ženskoj torbi pronašla pelene, pa se prvo mislio da je i dijete bilo u vozilu, ali se srećom pokazalo da ipak nije, prenosi RTV Novi Pazar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene