Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s razvodnom kutijom

Incident u vlaku: Zbog čudnog mirisa prebacili putnike u drugi vagon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U međuprostoru dvaju vagona nešto je pošlo po zlu u razvodnoj kutiji. Počeo se širiti čudan miris pa su putnici prebačeni u drugi vagon. Ozlijeđenih nije bilo, a vagon je na pregledu u radionici.

Prema dojavi jedne naše čitateljice, danas je u IC vlaku, koji je prometovao na liniji Zagreb-Osijek u međuprostoru dvaju vagona počeo sukljati dim. Dodaje da su svi putnici evakuirani u drugi vagon, a da su kondukteri do međuprostora dotrčali tek kada se dim razišao te da se nakratko vidjela i vatra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sanirana šteta Nakon sudara vlakova popravljena pruga kod Rijeke: Promet bi trebao krenuti poslijepodne Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 4 Što im samo pada na pamet HŽ uputio važno upozorenje: 'Građani, ne činite to na mjestu željezničke nesreće'

>> VIDEO i FOTO Čistačica ukrala vlak i njime razorila kuću!

Za potvrdu ovog događaja pitali smo glasnogovornicu HŽ Putničkog prijevoza Mihaelu Tomurad Sušac, koja je za Dnevnik.hr rekla da nije bilo vatre te da se tek osjetio čudan miris iz razvodne kutije u jednom vagonu. Putnici su premješteni u drugi vagon, dok je ovaj sa spornom razvodnom kutijom izdvojen iz kompozicije u Koprivnici te je prebačen u tamošnju HŽ-ovu radionicu gdje bi trebalo biti razjašnjeno što je točno krenulo po zlu.

Prebacivanje putnika u drugi vagon proteklo je bez problema, a vlak je put prema Osijeku nastavio uobičajenom rutom, rekla je Tomurad Sušac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene