Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod skretanja za Paradiz

Nova teška nesreća u Istri: Vozač poginuo, tri žene ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova prometna nesreća sa smrtnim posljedicama dogodila se danas u Istri.

Jedna je osoba smrtno stradala a tri su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 17:30 sati dogodila na cesti Vodnjan - Svetvinčenat nedaleko od skretanja za mjesto Paradiž, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede

>> Automobilom u potok: Poginula djevojka, dvoje teško ozlijeđenih

Prema prvim neslužbenim informacijama u nesreći je poginuo 64-godišnji muškarac, a tri žene su ozlijeđene i prevezene u pulsku Opću bolnicu.

Nesreća se dogodila kad je osobni automobil marke ‘seat’ iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i frontalno se sudario s vozilom ‘toyota’ kojim je upravljala 21-godišnja vozačica. S njom su u automobilu bile još dvije žene i sve su ozlijeđene, a vozač ‘seata’ umro je na mjestu nesreće i njega su iz vozila morali izvući vatrogasci.

Zbog očevida nesreće promet je na toj dionici obustavljen u oba smjera.

Podsjetimo, sedamnaestogodišnja djevojka iz okolice Pazina smrtno je stradala, a teško je ozlijeđeno dvoje 18-godišnjaka, u nesreći koja se dogodila jučer navečer, kada je osobni automobil "fiat bravo" pulskih registracija, iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio izvan kolnika na cesti između Cerovlja i Novaka Pazinskih.

Automobil se otkotrljao niz zemljanu padinu te se zaustavio u obližnjem potoku prevrnut na krov. (T.Š. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene