Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Automobilom u potok: Poginula djevojka, dvoje teško ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća se dogodila u subotu navečer oko 21:30 u Istri, na dijelu ceste između Cerovlja i Novaka Pazinskih. Jedna je osoba poginula, a 3 su ozlijeđene.

Ukoliko imate fotografiju s mjesta nesreće pošaljite nam je na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Sedamnaestogodišnja djevojka iz okolice Pazina smrtno je stradala, a teško je ozlijeđeno dvoje 18-godišnjaka, izvijestila je danas istarska policija, koja je očevid na mjestu nesreće provodila do jutros u 3 sata.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil "fiat bravo" pulskih registracija, iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio izvan kolnika. Automobil se otkotrljao niz zemljanu padinu te se zaustavio u obližnjem potoku prevrnut na krov.

>> Strašna nesreća: Policajac se presretačem zabio u kamion i poginuo

>> Trudnica nakon teške prometne nesreće odmah rodila i onda preminula

Smrtno stradala 17-godišnja djevojka je najvjerojatnije ispala iz auta u potok i preminula na mjestu nesreće, a obdukcijom će se utvrditi je li djevojka umrla od ozljeda ili utapanjem, navode iz Policijske uprave istarske.

Teško ozlijeđeni 18-godišnji mladić i djevojka prevezeni su u riječki KBC na Sušaku.

Na intervenciji teške prometne nesreće bile su ekipe Hitne medicinske pomoći Pazin, Buzet i Pula te vatrogasci iz javne vatrogasne postrojbe Pula.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene