Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u bolnici troje ozlijeđenih

Teška nesreća na autocesti A1, u sudaru poginulo dijete: Kamion gurao automobil 150 metara, angažirana i dizalica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod čvora Brinja na autocesti A1 u sudaru kamiona BiH registracije i osobnog automobila iz Poljske u ponedjeljak popodne poginulo je dijete, a roditelji i još jedno dijete su ozlijeđeni i prevezeni u ogulinsku bolnicu, doznaje se u Policijskoj upravi u Gospiću.

Ozlijeđene se obrađuje na hitnom prijamu i očekuje se da će ih primiti na Odjel kirurgije.

U priopćenju MUP-a piše da su se u 15,32 sati na 117. kilometru autoceste u smjeru Zagreba sudarili teretnjak i osobni automobil.

Na mjestu nesreće provodi se očevid koji vodi zamjenik ŽDO-a iz Karlovca Mladen Krajačić. Iz PU ličko-senjske potvrdili su nam da se radi o djetetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suputnica lakše ozlijeđena Završen očevid današnje prometne nesreće na A1: Poznato kako je poginuo 62-godišnjak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SMRT NA AUTOCESTI Zbog teške prometne nesreće obustavljen promet između Svetog Roka i Maslenice: Muškarac poginuo, stradala još jedna putnica

Očevid je u tijeku.

Hrvatski autoklub izvijestio je oko 19 sati da se zbog nesreće kod čvora Brinje u smjeru Zagreba još vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat te se vozači pozivaju na strpljenje.

Nakon udarca kamion se nasukao na automobil i gurao ga oko 150 metara uz zaštitnu ogradu. Iz automobila su letjele stvari, a autosjedalica je odletjela izvan zaštitne ograde, piše 24sata.

Ostali ozlijeđeni su izvan životne opasnosti. Zbog očevida je angažirana i dizalica koja će maknuti kamion s vozila u kojemu se nalazi tijelo djeteta. Čini se da se vozilo, iako nema zaustavne trake na tom dijelu autoceste, zaustavilo, ali očevid će pokazati točne informacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene