Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U samo nekoliko minuta

Nova Gradiška: Dvije prometne nesreće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samo nekoliko minuta na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Nova Gradiška i Lužan dogodile su se čak dvije nesreće.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Nova Gradiška i Lužan jutros malo prije 7 u razmaku od samo nekoliko minuta dogodile su se čak dvije prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi takav u 25 godina VIDEO Stravični tornado u Francuskoj: Podizao krovove, drveće, zemlju... Pronađeni predmeti tijekom pretresa krao i oružje zaštitarima Policija objavila detalje: Naoružani razbojnik iz Radničke serijski je pljačkaš, iz pohoda bježao na romobilu

U jednoj, koja se dogodila na 185. kilometru, došlo je do slijetanja i prevrtanja vozila s kolnika. U drugoj nesreći na 187. kilometru autoceste vozač koji je vozio sjevernim kolničkim trakom izgubio je nadzor nad upravljačem i probio središnju zaštitnu ogradu, udarivši u vozilo koje se kretalo južnim trakom.

Valpovo: Sudarila se tri automobila, jedna osoba poginula

U nesrećama je pričinjena znatna materijalna šteta, ali ozlijeđenih osoba, srećom, nije bilo.

Zbog nesreće na 187. kilometru promet se u smjeru Lipovca odvija usporeno zaustavnim trakom. Očevid je u tijeku. (Agencija VLM)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene