Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena četiri paketića

Nijemac u Hrvatsku švercao ecstasy, uhvaćen na granici s BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Hrvatska Dubica pri ulazu iz BiH u Hrvatsku, u utorak je uhićen 46-godišnji njemački državljanin s oko 230 grama ecstasya, izvijestila je policija.

Policija je u srijedu izvijestila da je droga pronađena nakon što je graničnoj kontroli automobilom daruvarske registracije pristupio 46-godišnji njemački državljanin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Obavljenom graničnom kontrolom te pregledom vozila i prtljage, uočene su plastične vrećice koje je 46-godišnjak dragovoljno predao. Utvrđeno je da se u četiri paketića nalazi ukupno 230 grama droge MDMA (ecstasya), kažu u policiji.

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 46-godišnjak je uhićen te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene