Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nožem je ubo u prsa

Nijemac priveden zbog sumnje da je pokušao ubiti suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je sinoć oko 21 sat nožem pokušao ubiti 73-godišnju suprugu, danas u 16 sati u Istražni centar Županijskoga suda u Šibeniku priveden je 79-godišnji državljanin Njemačke, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Nijemac je osumnjičen da je sinoć oko 21 sat u obiteljskoj kući u Raslini, ničim izazvan, kuhinjskim nožem u prsa ubo 73-godišnju suprugu, također njemačku državljanku, navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Dodaje se kako je 79-godišnjak suprugu, nakon uboda u prsa, nožem napao još nekoliko puta i zarezao je po lijevoj ruci. Žena je teško ozlijedena i zadržana je na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici. Kako se doznaje, izvan je životne opasnosti.

Protiv 79-godišnjega njemačkog državljanina šibensko-kninska Policijska uprava podnijela je kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene