Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želio je zaraditi

Tek punoljetni mladić pokušao prokrijumčariti dvojicu muškaraca u Italiju, uhvatila ga hrvatska policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je u automobilu 18-godišnjaka pronašla dvojicu državljana Bangladeša, koje je mladić pokušao prokrijumčariti u Italiju.

"Policajci Mobilne jedinice granične policije u nedjelju oko 15:50 na autocesti A3, kod Slavonskog Broda, zaustavili su osobni automobil srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 18-godišnji državljanin Republike Srbije", izvijestila je PU brodsko-posavska.

U unutrašnjosti automobila zatečena su dva putnika, za koje je utvrđeno da se radi o državljanima Narodne Republike Bangladeš, koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku.

Kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđeno je da je pokušao prokrijumčariti strane državljane u Italiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaradili kaznene prijave Uhvaćeni krijumčari migranata kod Karlovca: U autu su ih vozili petoricu, u kombiju čak njih 20

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevozili 40 ljudi Tijekom vikenda palo više krijumčara migranata: Policija objavila detalje

Protiv njega podnesena je kaznena prijavu za kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog prostora, te mu je u ponedjeljak sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Državljani Narodne Republike Bangladeš vraćeni su u Bosnu i Hercegovinu.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene