Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanacija u tijeku

Iz Ledo tvornice iscurio amonijak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dojave o neugodnom mirisu koji se širi iz tvornice Ledo na zagrebačkom Žitnjaku, na teren su izašli vatrogasci.

Zagrebački ventar 112 zaprimio je oko 07:40 dojavu o kvaru u Ledovom pogonu u Čavićevoj ulici u Zagrebu. Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su kako je u pogonu tvornice došlo do istjecanja amonijaka. Ledove službe ubrzo su zatvorile ventil na kojem je došlo do kvara, a sanacija je u tijeku.

Pročitajte i ovo Provjereno: Petrinja - 5 Priča Provjerenog Uvjeti kao iz horor-filma: Radnice u tvornici gube prste, ne mogu na WC ili popiti vodu, a boje se i otići na bolovanje Provjereno donosi priču o hororu u petrinjskoj tvornici - 9 Pritisak poslodavaca Smrskana ruka, otkinuti prsti, spaljene ruke: Horor u hrvatskoj tvornici, radnice progovorile o groznim uvjetima

>> Benkovački vatrogasci bez doprinosa i plaća

Iz Leda su poslali priopćenje u kojem su objasnili kako su se uslijed nestanka električne energije uključili sigurnosni ventili na rashladnom postrojenju  te da nije došlo do značajnijeg širenja neugodnog mirisa amonijaka. 'Utvrđeno je da nije bilo nikakvih štetnih posljedica po okoliš. Uvjeravamo Vas da je proizvodnja Leda d.d. potpuno sigurna te da je pod stalnim nadzorom naših stručnih službi', stoji u Ledovom priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene