Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nestalim Riječaninom

Nestalog Alena Poropata traže i helikopterom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz četrdeset službenika temeljne, granične i interventne policije teren pretražuju i službeni psi.

Danas ujutro intenzivnije se krenulo i u potragu za Riječaninom Alenom Poropatom, koji je nestao još 29. svibnja oko podneva. Tog se dana, nakon što je popio kavu s prijateljima u kafiću Matea na Kantridi, odvezao motociklom u pravcu Opatije, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Danas je u jutarnjim satima počela zajednička akcija PU primorsko-goranske i PU istarske, u koju je uključeno četrdeset službenika temeljne, granične i interventne policije, tri službena psa i helikopter, potvrdila nam je Ankica Kolić, glasnogovornica PU primorsko-goranske. Provjeren je teren uz granicu ovih dviju županija sa Slovenijom, područje Malih Muna, Vodica i Lanišća.

Potraga za nestalim A. Poropatom nastavlja se. Premda su Poropatovi prijatelji izrazili ogorčenost dosadašnjim aktivnostima policije u traženju nestalog, ustanovilo se da slovenska policija još nije odgovorila na upite hrvatskih kolega o posljednoj lokaciji signala mobitela nestalog Riječanina. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene