Danas se u Zapolju dogodila automobilska nesreća te je stradao vozač.

Galerija


Danas oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške dogodila se tragična prometna nesreća. Stradao je 31-godišnjak koji je netom prije sletio s ceste i preminuo na licu mjesta.

U automobilskoj nesreći poginula jedna osoba 01
U automobilskoj nesreći poginula jedna osoba 04 Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Vezani članci Policija, ilustracija Fina objavila kako je došlo do tragične nesreće u kojoj je muškarca prignječilo dizalo: "Svi smo potreseni..." Policijski očevid, ilustracija Nesreća kod Nove Gradiške: Turska obitelj u autu francuskih registracija zabila se u srpski kamion

Policija je ubrzo objavila kako muškarac nije imao vozačku dozvolu, nije bio vezan pojasom te je u vožnji koristio mobitel.

Zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika te kiše izgubio je nadzor nad upravljačem automobila, prešao na travu i sletio u odvodni kanal. Potom je udario u betonski rub kolnog ulaza i metalne stupove dvorišne ograde. Poslije toga se više puta prevrnuo, udarivši nakon toga u tri stabla. Vozač je ispao iz automobila i na mjestu događaja smrtno stradao.

Policijski službenici protiv vlasnice automobila donose prekršajni nalog (davanje automobila osobi koja nema pravo upravljati motornim vozilom) zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

O prometnoj nesreći policija dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.