Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnicu auta čeka prekršajni nalog

Detalji tragedije kod Nove Gradiške: Sletio u kanal pa udario u stup i prevrnuo se. Preminuli muškarac vozio bez vozačke i koristio mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se u Zapolju dogodila automobilska nesreća te je stradao vozač.

Danas oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške dogodila se tragična prometna nesreća. Stradao je 31-godišnjak koji je netom prije sletio s ceste i preminuo na licu mjesta.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila

Policija je ubrzo objavila kako muškarac nije imao vozačku dozvolu, nije bio vezan pojasom te je u vožnji koristio mobitel.

Zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika te kiše izgubio je nadzor nad upravljačem automobila, prešao na travu i sletio u odvodni kanal. Potom je udario u betonski rub kolnog ulaza i metalne stupove dvorišne ograde. Poslije toga se više puta prevrnuo, udarivši nakon toga u tri stabla. Vozač je ispao iz automobila i na mjestu događaja smrtno stradao.

Policijski službenici protiv vlasnice automobila donose prekršajni nalog (davanje automobila osobi koja nema pravo upravljati motornim vozilom) zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

O prometnoj nesreći policija dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene