Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BOLNICI JE

Nesreća u Karlovcu: Teško ozlijeđeno 13-godišnje dijete, udario ga auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak u 20:57 u Karlovcu u Ulici kralja Zvonimira dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđeno 13-godišnje dijete.

Karlovačka policija javila je kako je dijete (13) vozilo bicikl pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika Ulice kralja Zvonimira. Kod kućnog broja 3 dijete je išlo prijeći cestu preko pješačkog prijelaza na kojem nema biciklističke staze, ali nije sišlo s bicikla, već je nastavilo voziti preko ceste pa je udarilo u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registracija.

Auto je vozila 57-godišnjakinja i u tom trenutku skretala je iz Ulice kralja Zvonimira u Ulicu kralja Petra Krešimira IV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOLONA DUGA 7 KM Teška prometna nesreća na autocesti kod Ivanića: Sudarili se kamion, autobus i automobil, jedna osoba smrtno stradala

"Uslijed udara u osobni automobil dijete je zajedno s biciklom palo na kolnik i tom prilikom zadobilo teške tjelesne ozljede te je zadržano na liječenju u zdravstvenoj ustanovi.

U trenutku prometne nesreće dijete nije na glavi nosilo zaštitnu kacigu, kao ni reflektirajući prsluk. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće o događaju", priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene