Znak zabrane kretanja po željezničkim tračnicama, ilustracija
Znak zabrane kretanja po željezničkim tračnicama, ilustracija Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

U Zagrebu između Čulinca i Trnave dogodila se nesreća na pruzi u kojoj je smrtno stradao vozač bicikla. Policija na terenu obavlja očevid i ne može davati detaljne informacije.


Vlak je u četvrtak oko 16 sati naletio na biciklista, koji je smrtno stradao, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Bizarna nesreća u Zagrebu: "Vatrogasci? Upao sam u rupu, možete li me doći izvući? Samo... Nemam pojma u kojem kvartu" Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista - 1 VIDEO Građani se okupili na mjestu nesreće u Zagrebu i palili svijeće: "Neki plaču, emotivno je"

Za sada nije poznat identitet smrtno stradaloga.

"Danas 24. lipnja, zbog incidentnog događaja putnički vlakovi koji prometuju kroz kolodvor Maksimir kasnit će u polasku i odlasku oko 30 minuta.

Zbog incidentnog događaja vlak 2019 Zagreb GK 15.40 - Vinkovci 20.30 ne prometuje", objavio je HŽ na svojim stranicama.

"Danas u 15.52 sati na željezničko-cestovnom prijelazu Osječka u zagrebačkoj Dubravi, putnički vlak iz Zagreba za Vinkovce naletio je na biciklista. Željezničko-cestovni prijelaz osiguran je svjetlosno-zvučnom signalizacijom i polubranicima", odgovorili su iz Hrvatskih željeznica za DNEVNIK.hr.