Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod trnave

Nesreća na pruzi u Zagrebu, obustavljen željeznički promet: Vlak naletio na biciklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu između Čulinca i Trnave dogodila se nesreća na pruzi u kojoj je smrtno stradao vozač bicikla. Policija na terenu obavlja očevid i ne može davati detaljne informacije.

Vlak je u četvrtak oko 16 sati naletio na biciklista, koji je smrtno stradao, potvrdila je Policijska uprava zagrebačka.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte

Za sada nije poznat identitet smrtno stradaloga.

"Danas 24. lipnja, zbog incidentnog događaja putnički vlakovi koji prometuju kroz kolodvor Maksimir kasnit će u polasku i odlasku oko 30 minuta.

Zbog incidentnog događaja vlak 2019 Zagreb GK 15.40 - Vinkovci 20.30 ne prometuje", objavio je HŽ na svojim stranicama.

"Danas u 15.52 sati na željezničko-cestovnom prijelazu Osječka u zagrebačkoj Dubravi, putnički vlak iz Zagreba za Vinkovce naletio je na biciklista. Željezničko-cestovni prijelaz osiguran je svjetlosno-zvučnom signalizacijom i polubranicima", odgovorili su iz Hrvatskih željeznica za DNEVNIK.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene