Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikend-kontrola

Neslavan rekorder: Vozio s 4,72 promila alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslavan rekorder proteklog vikenda u policijskoj kontroli brzina kretanja vozila, alkoholiziranih vozača i nadzora zloporabe droga sudionika u prometu na području ingerencije Policijske uprave zagrebačke ponio je 54-godišnji vozač s izmjerenih čak 4,72 promila alkohola u krvi.

Upravljajući svojim Golfom autocestom u smjeru Karlovca, policija ga je u vikend-kontroli zaustavila, a zatim i vrlo brzo pozvala vozilo hitne pomoći kojim je prevezen na liječničku obradu.Inače, u akciji su zabilježena 962 prometna prekršaja, od čega 154 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Slika nije dostupna Čašica uz ručak? Usred dana mrtav pijan vozio auto: Pogledajte koliko promila je imao 48-godišnjak

Oduzeto je 139 vozačkih dozvola, a iz prometa su isključena 164 vozača. Kod 33 vozača alkotestiranjem je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu veća od 1,5 g/kg, izvijestila je policija. U akciji je evidentirano i 16 vozačica koje su upravljale vozilom pod utjecajem alkohola. Rekorderka je bila 30-godišnja vozačica Opel Astre na Zagrebačkoj aveniji s koncentracijom alkohola u organizmu od 1,51 g/kg. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene