Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga osumnjičenog za bludničenje

'Ne želim mu se zamjeriti pa da me ostavi s djecom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je uhićen 48-godišnji muškarac s područja Županje, koji je osumnjičen za seksualno i drugo zlostavljanje svoje petero djece i obitelji, njegova supruga novinarima je rekla kako ga ne namjerava ostaviti.

'Nije on tako loš čovjek, ali kada popije, ne zna što radi. Neću ja sada nešto puno pričati protiv njega, nije ni njemu lako, a ne želim mu se ni zamjeriti pa da me ostavi s djecom kada se vrati', rekla je 44-godišnja supruga uhićenog, kojeg je policija prošlog petka odvela jer ga se sumnjiči da je bludničio nad njihovom 14-godišnjom kćeri, piše Večernji list.  Muškarac je prijavljen za seksualno zlostavljanje djevojčice, ali i četvorice sinova starih od sedam do 16 godina jer su dječaci čuli i vidjeli kada je tata zlostavljao seku. Navodno su baš oni policiji, kada je došla na intervenciju u njihov dom jer je istukao suprugu, ispričali što se događalo u hodniku, kamo je otac odvodio kćerku, prethodno zaključavši suprugu i djecu u jedinu sobu u kojoj su svi zajedno spavali. Koliko je zlostavljanje trajalo, tek se treba utvrditi. Prema nekim informacijama počelo je ovoga ljeta, piše Večernji.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein Očekuje se još Objavljeni novi dokumenti iz tužbe protiv pedofila Epsteina: Njegov zaposlenik ispričao koga je sve vidio Automat za naplatu parkiranja Svaka čast Ovaj grad je svojim stanovnicima osigurao besplatan parking i dimnjačarske usluge

'Unatoč svemu djeca su izrasla u anđele'

Među sumještanima se govori da su slutili kako se u domu ove mnogočlane obitelji, a s njima živi još i punoljetni sin dok se dvoje najstarijih odselilo, događaju ružne stvari. Kažu da je stalno iz njihova doma dopirala galama i vika, ali nitko ništa nije prijavio. 'To je jedan običan neradnik koji po cijele dane sjedi ispred kuće, a s djecom je razgovarao samo kada ih je slao u trgovinu po cigarete ili kakvo piće. Stalno se 'hvalio' kako on ne mora ništa raditi jer će država djeci dati knjige i sve ostalo što treba. To što su dobivali bilo im je jadnima i jedino, budući je on sav novac od dječjeg doplatka trošio na opijanje. Sve mu to međutim nije bilo dovoljno pa je dvojicu najstarijih sinova, od ukupno osmero djece koliko imaju, ispisao iz osnovne škole nakon čega su onako nejaki počeli raditi na njivama i na bauštelama kako bi on imao za svoje prohtjeve. Unatoč takvom 'odgoju' ta su djeca izrasla u prave anđele, bolja su čak od moje iako ih stalno nečemu učim i razgovaram s njima', ispričala je Večernjem jedna susjeda.

Brojna obitelj

Riječi hvale za zlostavljanu djecu ima i Damir Gugić, ravnatelj Osnovne škole Mijata Stojanovića u Babinoj Gredi, koju pohađaju sestra i tri brata. Oni se, ističe, nikada nisu žalili na ništa niti su nekome od učitelja ili druge djece govorili bilo što od onoga što proživljavaju kod kuće, a to se nije moglo na njima niti primijetiti. Obitelj je u Babinu Gredu je prvi put došla za vrijeme rata, bili su izbjeglice iz središnje BiH. Kratko su se zadržali kod rodbine, a zatim otišli u Zagreb. Trajno su se u ovome selu nastanili 1999. godine kada su kupili ruševnu kuću u Ulici Matije Gupca u kojoj su živjeli do prije nekoliko mjeseci. U istom su dvorištu uz pomoć obitelji izgradili manju kuću u koju su nedavno i uselili. Osim šestero djece koja žive s njima, supružnici imaju starijeg sina u Zagrebu i kćerku udanu u Austriji.

>> Otac osumnjičen za bludničenje nad petero djece

Supruga uhićenog kaže da njezin muž pije otkad ga poznaje, ali se učestalije opija zadnje dvije godine, otkad se vratio iz Austrije gdje je dobio otkaz. Zadnja dva mjeseca izgubio je svaku mjeru i bilo ga je sve teže trpjeti, a posebno je bio oštar i kritičan prema kćerki, piše Večernji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene