Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Rab: Taxi brod udario u lukobran, troje ozlijeđenih helikopterom prebačeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otočiću kod mjesta Banjol na Rabu taxi brod je udario u lukobran. Tri su osobe ozlijeđene i helikopterom prebačene u bolnicu na Sušaku.

Ukoliko imate snimke ili fotografije nasukavanja taxi-broda, šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Mozambiku Bježali od epidemije, ukrcali se na brod koji je potonuo, poginulo više od 90 ljudi Helikopter u trenutku nesreće URUŠILI KROV VIDEO Helikopter mornarice ozlijedio osmero ljudi: Trebali podijeliti slatkiše i cvijeće, a izazvali kaos

Noćas u 4:30 sati je PU primorsko-goranska zaprimila dojavu o pomorskoj nesreći taxi broda nedaleko Raba kod mjesta Banjol, doznajemo iz te policijske uprave.

Taxi brod s 15 članova posade rano jutros ispred rapske luke udarilo je u lukobran, pri čemu je većina članova posade ozlijeđena, a troje je pretrpjelo teške ozljede te su helikopterom prebačeni do KBC Rijeka.

>> Nasukao se policijski brod, ozlijeđena dva člana posade

Djelatnici LI Rab na poziciji nesreće do 5:10 sati prevezli su na Rab svih devet ozlijeđenih osoba koje je preuzela ekipa HMP. Među petnaest članova posade nalazilo se osam belgijskih i sedam hrvatskih državljana.

Djelatnici Lučke ispostave Rab provode istražne radnje o uzrocima ove pomorske nesreće u kojoj srećom nema smtrno stradalih, uzeli su izjave članova posade o događajima koji su prethodili ovoj nesreći, dok je za plovilo utvrđeno kako je u vlasništvu privatne charter tvrtke registrirane u Puntu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene